Artikelen

verbouwing

Onderhoud

Zowel nieuwe als bestaande gebouwen vergen onderhoud. Periodiek schilderen, tegels vervangen, vloeren schuren en lakken; het hoort er allemaal bij.

 

 

 

 

 

 

bouwgarant

Ongestoord

Als u onderhoud laat uitvoeren aan uw huis of bedrijfspand, wilt u daar het liefst zo min mogelijk van merken. Het privé- c.q. zakenleven moet ongestoord door kunnen gaan.

hout

Zorgvuldig

De werkzaamheden moeten zorgvuldig worden gedaan. Niemand zit te wachten op beschadigingen aan zijn of haar dierbare bezittingen.

verbouw2

Lange termijn

Als u het onderhoud hebt laten doen, dan is het plezierig als dit niet op korte termijn  opnieuw moet gebeuren. Het is prettig als de onderhouden materialen na het onderhoud weer vele jaren mee kunnen.

verbouw4

Zorgvuldig uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden die u niet storen in waar u mee bezig wilt zijn en een resultaat dat jaren meegaat;
Van den Bouwhuijsen is het bedrijf waar u dit vindt.

verbouw1

Onopgemerkt

De werklieden van Van den Bouwhuijsen zijn gewend hun taken onopgemerkt te verrichten. Een machine of ander elektrisch apparaat hoort u natuurlijk wel, maar verder merkt u vrijwel niet dat zij in huis zijn.

aanbouw

Professioneel

De bovengemiddelde opleiding en lange staat van dienst van de medewerkers staan ervoor garant dat uw gebouw en inrichting in goede handen zijn. Van den Bouwhuijsen laat het pand weer achter zoals het werd aangetroffen (behalve de onderhouden delen; die zijn duurzaam opgeknapt).

certificate

Duurzaam

De middelen die Van den Bouwhuijsen voor het onderhoud gebruikt zijn niet alleen duurzaam wat betreft het milieu; deze middelen zijn ook duurzaam omdat ze lange tijd werkzaam blijven. Dit is financieel ook aantrekkelijk, omdat er minder vaak onderhoud nodig is.