Artikelen

verbouwing

Nieuwbouw en verbouwing

Een woning bouwen of verbouwen doe je niet zo vaak. Een goede voorbereiding en intensief overleg tijdens de bouw voorkomt veel valkuilen. Wij zetten onze ervaring graag in om u een perfect gebouwde woning te bezorgen.

Er kunnen veel verschillende redenen zijn om aan een verbouwing te beginnen. Bijvoorbeeld veranderingen in het gezin. Of de wens het woongenot te verhogen met een nieuwe keuken of dakkapel. Het kan ook dat het gebouw aan 'groot onderhoud' toe is.

 

 

 

 

 

 

bouwgarant

Zekerheid / Garantieregeling en kwaliteitsborging

Hoe kunt u er zeker van zijn dat uw verbouwing tot een goed einde komt? De BouwGarant-deelname door Van den Bouwhuijsen garandeert dat een ander bouwbedrijf de renovatie zonder extra kosten overneemt in geval van faillissement. Er zijn maar weinig bouwbedrijven in de regio die dezelfde zekerheid bieden.

hout

Inspraak

Wat hebt u zelf in de melk te brokkelen voor en tijdens de verbouwing? Van den Bouwhuijsen doet alles in samenspraak met u. Als klant weet u immers het beste wat de beste plek is voor stopcontacten en aan welke kant u de lichtschakelaar wilt hebben. Ook de maatregelen voor inbraakpreventie worden in overleg getroffen, zodat het beveiligingsniveau aan uw persoonlijke wensen voldoet.

verbouw2

Minimale overlast

Het resultaat van de verbouwing is iets om naar uit te zien. Maar hoe zal het gaan met de overlast tijdens de werkzaamheden? Deze blijft tot een minimum beperkt. Bij verbouwing van de badkamer zijn er eigen sanitaire voorzieningen in de nabijheid beschikbaar. Voor andere dingen die u mist tijdens de renovatie biedt Van den Bouwhuijsen ook alternatieven, zodat uw dagelijks leven ongestoord door kan gaan.

verbouw4

Als klant heeft u behoefte aan zekerheid, inspraak en beperking van de overlast. Van den Bouwhuijsen heeft alles in huis om aan die wensen te voldoen.

verbouw1

Meedenken

Van den Bouwhuijsen denkt met u mee. Mocht een van uw wensen in de praktijk minder handig uitpakken, dan informeert Van den Bouwhuijsen u over de gevolgen. Zo wordt voorkomen dat u na de verbouwing een lichtpunt of radiator aantreft die bij nader inzien toch op een onlogische plek zit.. 

aanbouw

Zorgvuldigheid

Liefde voor het vak is een kenmerk van de vakmensen die bij Van den Bouwhuijsen werken. De gemiddelde leeftijd ligt iets hoger dan bij andere bedrijven; de meeste medewerkers zijn opgeleid in een tijd waarin vakmanschap nog in hoog aanzien stond en het bouwersvak gedegen werd onderwezen. Een gevolg hiervan is dat Van den Bouwhuijsen voor 100 procent kwaliteit gaat, terwijl anderen zich tevreden stellen met de 80 procent uit de 80/20-regel.

certificate

Betrouwbaarheid

Van den Bouwhuijsen is in 1873 opgericht en heeft de status Hofleverancier. Het bedrijf is in het bezit van een belangrijk keurmerk van kredietbeoordelaar Graydon, waaruit blijkt dat Van den Bouwhuijsen financieel gezond is. Niet onbelangrijk in een tijd waarin veel aannemers omvallen.

De werkwijze van Van den Bouwhuijsen kenmerkt zich door meedenken, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
Deze dingen zijn terug te zien in de diensten waar u een beroep op kunt doen.