Werken bij Van den Bouwhuijsen

is werken met liefde voor het vak

Van den Bouwhuijsen Bouwbedrijf levert al 150 jaar eerlijk en betrouwbaar vakmanschap. Kwaliteit en service waar onze klanten op kunnen bouwen. Maar boven alles hebben we liefde voor het vak. Werken bij Van den Bouwhuijsen Bouwbedrijf betekent niet alleen werken in een prettig en vakkundig team van experts. We geven je graag ook de ruimte om jouw kennis en kunde binnen ons vakgebied te ontwikkelen en daarmee jouw eigen vaardigheden toe te passen op uitdagende projecten. Voorbeelden van arbeidsvoorwaarden die passen bij deze visie:

  • Aanvullende zorgverzekering vergoed
  • Vierdaagse werkweek mogelijk
  • Vakbondscontributie vergoed
  • Elk jaar een gezellige bouwvakbarbeque en een kerstborrel
  • Duurzame bedrijfskleding
  • Gratis deelname aan de jaarlijkse Vestingloop in ‘s-Hertogenbosch (wandelen/hardlopen)

Actuele vacatures

Check onderstaand de actuele vacatures. Naast deze vacatures zijn we altijd op zoek naar de juiste vakmensen en specialisten die ons team kunnen versterken. Denk jij dat je met je kennis en kunde een goede aanvulling bent voor ons bedrijf? Mail je open sollicitatie naar: algemeen@bouwhuijsen.nl

Op zoek naar een leerzame en uitdagende stage bij een erkend leerbedrijf? Van den Bouwhuijsen is een SBB-leerbedrijf, waar onze vakmensen je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers binnen de branche, die we opleiden tot het niveau van de kwaliteit waar we voor staan. Interesse? Neem contact met ons op.

Acquisitie op basis van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Voor tijdelijke uitzendkrachten werken wij uitsluitend samen met partners die VCU en SNA gecertificeerd zijn.