BLC Sportpark de Meerendonk

Naast een aantal grove onderhoudswerkzaamheden worden er ook esthetische aanpassingen gedaan. Zo is de smeervloer volledig vernieuwd. Vervolgens zijn de toiletgroepen, de keuken en de bar volledig vernieuwd. Spelers en ouders van zowel BLC zelf als de gastclubs zijn weer voorzien van de juiste sfeer en comfort in deze “kantine”.

Koningsweg, Fith

Een nieuwe manier van werken heeft bij arbeidsbemiddelings- en begeleidingsbureau Fith gezorgd tot een ingrijpende verbouwing van het kantoor. De meer open manier van werken vraagt om prettige en uitnodigende werkplekken. Naast deze functionele aanpassingen is het monumentale pand aan de Koningsweg ook verder verduurzaamd tijdens deze verbouwing. Als vaste partner voert Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen deze verbouwing uit momenteel.

winkelpand, Hinthamerstraat 75

Bij nader onderzoek door restauratiespecialisten bleek dat de constructie toe was aan grondig, constructief herstel. Op basis van de ruime ervaring met dit soort restauratiewerk is Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen geselecteerd. Het werk is uitgevoerd in nauwe samenwerking met de pandeigenaar, Bureau Delfgou, constructeur Frasp en specialistisch restaurateur MvL.

Nyenrode

Koetshuis Nyenrode (Fase B) Breukelen Een bijzondere locatie vraagt om een bijzondere aanpak. Stichting Nyenrode onderhoudt de gebouwen op Landgoed Nyenrode in Breukelen. In verschillende fases komen de benodigde restauraties en onderhoudsprojecten aan bod. In fase B van deze planning is het onderhoud van het koetshuis voorzien. Als ERM gecertificeerd bouwbedrijf en prijstechnisch gezien de…

Goodfuture Arno - Bouwhuijsen

Aandacht voor werkomstandigheden en voor de aarde gaat hand-in-hand bij Van den Bouwhuijsen. Door samen te werken met Goodfuture zijn we zeker van een duurzaam bedrijfskledingspakket.

Job Bouwmensen

Met een bak aan ervaring en vakmanschap in huis bieden de leermeesters de juiste begeleiding aan de studenten. Zo heeft Job zijn hijsbewijs recent behaald en werkte hij mee als timmerman aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Sint Jorisstraat 22

Verborgen onder soms dubbele vloeren vonden de door Van den Bouwhuijsen in de arm genomen specialisten helaas ook resten van nog andere, vooralsnog onbekende, bewoners van het pand. De bonte knaagkever en houtworm hebben huisgehouden in de balklagen van de verdiepingen. En waar de balken in de muren rusten zijn ze door oude lekkages vaak aangetast door bruinrot. Een grote tegenvaller maar ook een teken van de doortastendheid van Van den Bouwhuijsen.

Plein 1813 Den Haag renoveren rijksmonument

De allure van het historische plein en de monumentale villa aan Plein 1813 No.4 is de aanleiding voor de keuze van Main Capital Partners om hier het nieuwe hoofdkantoor te vestigen. Het plan is om het pand grondig te renoveren, na ruim 10 jaar leegstand. Een renovatie die naar verwachting in 2023 is afgerond.

Voormalige 67 onzelfstandige zorgunits getransformeerd naar in totaal 48 zelfstandige appartementen en studio’s

Nieuwbouw appartementencomplex Tilburg

In Tilburg is de start gemaakt met de realisatie van nieuwbouw appartementen Professor van Buchemlaan Tilburg. De bouw zal in een bouwcombinatie met aannemersbedrijf M.P. Drijvers plaatsvinden.

Renovatie foto voorkant Bogamat

Onder invloed van het weer en de temperatuurverschillen is de PVC dakbedekking op het pand van Bogamat gaan werken. Met als gevolg dat de bovenste 5 tot 6 lagen van de gevelmuren los kwamen te liggen.

Veilig en comfortabel wonen in voormalige bakkerij met naastgelegen middenstandswoning.

Page 1 of 41 2 3 4