Goodfuture Arno - Bouwhuijsen

Aandacht voor werkomstandigheden en voor de aarde gaat hand-in-hand bij Van den Bouwhuijsen. Door samen te werken met Goodfuture zijn we zeker van een duurzaam bedrijfskledingspakket.

Job Bouwmensen

Met een bak aan ervaring en vakmanschap in huis bieden de leermeesters de juiste begeleiding aan de studenten. Zo heeft Job zijn hijsbewijs recent behaald en werkte hij mee als timmerman aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Sint Jorisstraat 22

Verborgen onder soms dubbele vloeren vonden de door Van den Bouwhuijsen in de arm genomen specialisten helaas ook resten van nog andere, vooralsnog onbekende, bewoners van het pand. De bonte knaagkever en houtworm hebben huisgehouden in de balklagen van de verdiepingen. En waar de balken in de muren rusten zijn ze door oude lekkages vaak aangetast door bruinrot. Een grote tegenvaller maar ook een teken van de doortastendheid van Van den Bouwhuijsen.

Plein 1813 Den Haag renoveren rijksmonument

De allure van het historische plein en de monumentale villa aan Plein 1813 No.4 is de aanleiding voor de keuze van Main Capital Partners om hier het nieuwe hoofdkantoor te vestigen. Het plan is om het pand grondig te renoveren, na ruim 10 jaar leegstand. Een renovatie die naar verwachting in 2023 is afgerond.

Voormalige 67 onzelfstandige zorgunits getransformeerd naar in totaal 48 zelfstandige appartementen en studio’s

In Tilburg is de start gemaakt met de realisatie van nieuwbouw appartementen Professor van Buchemlaan Tilburg. De bouw zal in een bouwcombinatie met aannemersbedrijf M.P. Drijvers plaatsvinden.

Renovatie foto voorkant Bogamat

Onder invloed van het weer en de temperatuurverschillen is de PVC dakbedekking op het pand van Bogamat gaan werken. Met als gevolg dat de bovenste 5 tot 6 lagen van de gevelmuren los kwamen te liggen.

Veilig en comfortabel wonen in voormalige bakkerij met naastgelegen middenstandswoning.

“De toekomst is oranje voor Peelpioneers” De schillen uit de bekende persmachines in de supermarkt verwerken tot voedselingrediënten voor bijvoorbeeld sinaasappelmuffins, sinaaasappellikeur en vleesvervangers. Daar zet PeelPioneers zich sinds 2016 voor in. Bij de start van de productielocatie in Son zijn er jaarlijks zo’n 40.000 kg schillen verwerkt. Het bedrijf groeide er uit zijn jasje…

Parochie Kerk Deursen met groene bus bouwbedrijf van den Bouwhuijsen en kerk erachter gelegen Restauratie Rijksmonumen

Verbouwen buitenzijde en binnenzijde pastorie.

Golfbaan Rosmalen

Nieuwbouw garage met kantoor

Page 1 of 41 2 3 4