Zuidwal 11

De verbouw van dit bijzondere appartement ging met name over het opnieuw indelen van de ruimtes en inrichten naar eigen smaak. Zo is eerst het gehele appartement gestript. Vervolgens zijn er nieuwe wanden, een badkamer en een keuken geplaatst.

In Vught ligt deze bijzondere en ruime woning aan de Maurick. De woning is gebouwd in 1891 en is gelegen op een perceel van ruim 1000 m2. Met het wisselen van de pariculiere eigenaar ontstond de behoefte deze woning, met een woonoppervlak van 278 m2, te moderniseren.

Herenboerderij Huis Hemelrijk Kerkwijk

De herenboerderij is nagenoeg volledig gestript en volledig voorzien van nieuwe e- en w-installaties. Vervolgens worden isolatie- en verduurzamingswerkzaamheden uitgevoerd. Het dak en de gevels zullen gerestaureerd worden.

Dijkwoning Bokhoven

Een industriële dijkwoning met in een aantal leefruimtes een plafondhoogte van 4 meter. Bovendien is door het volledig luchtdicht laten maken van het gebouw en het installeren van de juiste e- en w-installaties, het energieverbruik van de woning nagenoeg nihil. Met een betonnen trap en een degelijke bouw is het wooncomfort dan ook heel goed.

Villa Den Haag

Het team van Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen realiseerde hier, in samenwerking met Bulter Architecten, een totale renovatie

Verbouwen buitenzijde en binnenzijde pastorie.

BOUWEN MET MEER DAN STENEN EN CEMENT Met de volledige overtuiging dat een eigen huis bouwen de volgende stap in hun wooncarriere werd, wandelden de twee voormalige inwoners van De Haverleij door Bokhoven. Hier stuitten zij op een mooi stukje grond dat ze vervolgens aanschaffen. Dan begint de selectie van de juiste aannemer. Via goede…

Renovatie en opbouw komen samen op deze zolder aan de Lagemorgenlaan in ’s-Hertogenbosch.

Bouwkundig herstel Herenhuis Maren-Kessel

Villa Vught

Woonhuis + Kookstudio te Vught

Het herstellen van houtrot.

Page 1 of 31 2 3