Zuidwal 11

De verbouw van dit bijzondere appartement ging met name over het opnieuw indelen van de ruimtes en inrichten naar eigen smaak. Zo is eerst het gehele appartement gestript. Vervolgens zijn er nieuwe wanden, een badkamer en een keuken geplaatst.

Maurick 2 Vught

De allure van het historische plein en de monumentale villa aan Plein 1813 No.4 is de aanleiding voor de keuze van Main Capital Partners om hier het nieuwe hoofdkantoor te vestigen. Het plan is om het pand grondig te renoveren, na ruim 10 jaar leegstand. Een renovatie die naar verwachting in 2023 is afgerond.

Herenhuis Kerkwijk

De herenboerderij is nagenoeg volledig gestript en volledig voorzien van nieuwe e- en w-installaties. Vervolgens worden isolatie- en verduurzamingswerkzaamheden uitgevoerd. Het dak en de gevels zullen gerestaureerd worden.

Villa Den Haag

Het team van Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen realiseerde hier, in samenwerking met Bulter Architecten, een totale renovatie

appartementen centrum Tiel

In het centrum van Tiel staat “Het Patriciershuis” een monumentaal en van origine in rococostijl gebouwd woonhuis. Het pand is getransformeerd naar 5 zelfstandige wooneenheden.

Verbouwen buitenzijde en binnenzijde pastorie.

BOUWEN MET MEER DAN STENEN EN CEMENT Met de volledige overtuiging dat een eigen huis bouwen de volgende stap in hun wooncarriere werd, wandelden de twee voormalige inwoners van De Haverleij door Bokhoven. Hier stuitten zij op een mooi stukje grond dat ze vervolgens aanschaffen. Dan begint de selectie van de juiste aannemer. Via goede…

Renovatie en opbouw komen samen op deze zolder aan de Lagemorgenlaan in ’s-Hertogenbosch.

Bouwkundig herstel Herenhuis Maren-Kessel

Villa Vught

Woonhuis + Kookstudio te Vught

Het herstellen van houtrot.

Page 1 of 31 2 3