Renovatie van dakconstructie met minimale overlast voor bewoners

Realisatie van een basisschool rekeninghoudend met de nieuwste ontwikkelingen binnen het onderwijs.

Een frisse, lichte en luxe uitstraling geven aan het verenigingsgebouw van het Bossche Tennispark

Met vrijwel alleen maar staal & aluminium snel een sporthal in Rosmalen kunnen opleveren

Brandwerende voorzieningen voor een veiliger Claraklooster. Een van de werkzaamheden voor BrabantWonen.

Renoveren en verduurzamen in een keer. Daarbij hebben wij 6 weken tijdsverlies ingehaald.

Overlast tot minimum beperken omdat de bewoners van De Kernen in huis blijven wonen gedurende de renovatie werkzaamheden.

Realisatie nieuwbouw en renovatie Kindcentrum de Leydraad Cromvoirt

In 2001 kwam Werk aan het Spoel in het bezit van de gemeente Culemborg. Naar een idee van Stichting Werk aan het Spoel onderging het terrein in 2007 een volledige metamorfose. Landschapsarchitect Ronald Rietveld en kunstenaar Erick de Lyon maakten de oorspronkelijke vorm van het fort op een andere manier zichtbaar. Het ontwerp bestaat uit…

Sinds 2010 is de Bossche roeivereniging De Hertog gehuisvest in dit bijzondere pand dat een industriële uitstraling heeft gekregen

Een zeer bijzondere manier van aanbesteden – passend in het tijdsbeeld van destijds – gaf ons de mogelijkheid om veel extra waarde aan het project toe te voegen. Naast een grondige opknapbeurt van de buitenschil werd de gehele binnenkant opnieuw ingedeeld en werd een aanbouw in stijl van deze Vughtse basisschool bijgebouwd.

De Schalm is een basisschool die gelegen is in het centrum van Vught. In 2005 is de school uitgebreid met nieuwbouw en zijn de oudere gedeelten gerenoveerd om weer te kunnen voldoen aan de veranderende onderwijseisen. De kenmerkende rode kleur van het exterieur is daarbij behouden gebleven en extra geaccentueerd.