Sjees

Vandaag organiseerde Ons Brabant Fietst de SJEES on Tour Den Bosch. Een kleurrijke fietskaravaan die door heel Brabant trekt en vanochtend Den Bosch bezocht. Doel van de tour is aandacht vragen voor de fiets. En in het bijzonder voor meer Brabantse werknemers op de fiets. De overheid zet al steeds meer in op de fiets als logische vervoerskeuze, en Brabantse werkgevers worden daarbij als onmisbare schakel gezien.

Bestuurscentrum fase 3

Ook bij deze laatste fase is met respect voor de authenticiteit van het gebouw gerenoveerd. De vloerbedekking, plafonds en vensterbanken zijn vernieuwd. De oude keuken is vervangen door een modernere versie. Verder is de pantry uitgebreid en volledig vernieuwd. Het nieuwe schilderwerk en stucwerk gaven de finishing touch.

Onderhoud toren Hervormde kerk Veen

Voor 2022 is het onderhoud van het dak en enkele gevels voorzien. Het dak is van leien en dat vraagt om specialistisch en vakkundig herstel. Onder andere worden de wijzers van de klokken voorzien van nieuwe verlichting.

De multifunctionele ruimte tussen basisschool De Dirigent en dagopvang Kindercrèche is omgebouwd en ingericht als klaslokalen

kerk in steiger met kerkklok duurzaam verbouwen gemeentelijk monument

Verbouwen buitenzijde en binnenzijde pastorie.

WMO aanpassing voor mindervalide

Complete aanbouw gerealiseerd voor een mindervalide bewoonster die rolstoel gebonden is.

Verbouwing en restauratie van kantoor

utiliteitsbouw aaannemer

Verbouwing van Aula tot inspirerend leerplein

Woningbouw-bouwbedrijf

Enkele woningen in de Bossche Sprookjesbuurt zijn gerenoveerd en nu verbeterd qua woongenot en energielabel. BIj deze werkzaamheden in lage kruipruimtes is een isolatierobot ingezet.

De Moriaan weer op volle sterkte als rijksmonument

Eerste BENG schoolgebouw Sancta Maria Mavo gereed!

Page 1 of 51 2 3 5
algemeen@bouwhuijsen.nl | 073 - 642 4545