“Als er snel iets geregeld moet worden, steek je gewoon even de straat over.” Een gesprek met Marc van Dorp, werkvoorbereider Van den Bouwhuijsen, over de nieuwbouw van Rüttchen Den Bosch.

“In november 2017 zijn we van start gegaan met dit project voor Rüttchen Den Bosch; nieuwbouw van een Mercedes showroom die aan de bestaande werkplaats gerealiseerd zal worden. Tevens worden de huidige kantoren geïntegreerd in de nieuwbouw. Er is gekozen voor een staalconstructie met een hoogwaardige poedercoating waarbij het staal zo wordt behandeld dat er een pure en robuuste afwerking ontstaat. Deze uitstraling past heel goed bij het merk Mercedes; een premium merk met een stijlvolle identiteit.

Het leuke van dit project is dat we een opdracht uitvoeren voor onze buurman; Rüttchen Den Bosch zit net als wij aan de Zandzuigerstraat in Den Bosch en daardoor zijn de ontwikkelingen vanuit ons kantoor rechtstreeks te volgen. Als er snel iets geregeld moet worden, steek je gewoon even de straat over. Dat gebeurt normaal gesproken dus eigenlijk nooit! Medio 2018 is de oplevering gepland.”

Bron fotografie: www.nieuwsbladaltena.nl