van den Bouwhuijsen-Goesten

Afgelopen vrijdag was het officiële startschot voor de samenwerking tussen Van den Bouwhuijsen en aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zn. B.V. Dit familiebedrijf uit Kerkdriel is opgericht in 1912 en richt zich voornamelijk op utiliteitsbouw. Daarnaast voert het bedrijf nieuwbouw en renovatiewerken uit voor particulieren en is zij actief in onderhoud- en restauratiewerken.

Voor Martien van den Bouwhuijsen past het samenwerkingsverband met Goesten goed bij zijn eigen bedrijf. Het is ook een familiebedrijf gericht op service en kwaliteit. De persoonlijke betrokkenheid bij de klanten staat hierbij centraal. Martien ziet de samenwerking als een toegevoegde waarde waarbij beide bedrijven van elkaar kunnen profiteren en elkaar aanvullen.

Voor Frenk en Ron Goesten die samen de directie vormen van het aannemingsbedrijf zorgt deze samenwerking voor schaalvergroting waardoor het aangaan van grotere bouwprojecten mogelijk wordt. Eveneens ontstaat er een administratieve verlichting. Deze combinatie maakt het bouwbedrijf toekomstbestendig.

Van den Bouwhuijsen heeft een meerderheidsbelang genomen in Goesten. De medewerkers van het bedrijf gaan tijdelijk werken vanuit het bedrijfspand van Van den Bouwhuijsen aan de Koenendelseweg om ruimte te maken voor de herontwikkeling van de huidige locatie met als doel daar in de nieuwe situatie terug te keren. Hierbij blijft aannemingsbedrijf Joh. F. Goesten & Zoon B.V. haar eigen naam en identiteit behouden.