“Ook bij gecombineerde bouw zetten we ons in voor een 100% eindresultaat”

Peter van Bommel, Projectleider

“Middenin het bosrijke Vught hebben we een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van deze villa. Bijzonder aan dit project was de samenwerking met de eigenaar. We hebben niet getekend voor de gehele klus, maar slechts voor de ruwbouw.

Het mooie aan deze klus was het feit dat we een samenwerking zijn aangegaan om een deel van het traject uit te voeren. Het liefst doen we natuurlijk de hele klus, maar we zien vaker dat wanneer mensen over tijd en kennis beschikken, er sprake kan zijn van gecombineerd bouwen. Ook in dat geval zetten we ons in voor een 100% geslaagd eindresultaat.

Het kan wel eens voorkomen dat er tussentijds toch ingegrepen moet worden, of dat er toch behoefte is aan onze kennis en diensten. De klant trekt dan bij ons aan de bel en wij zorgen er dan voor een passende oplossing, ongeacht het probleem. Dit voorbeeld van flexibiliteit is kenmerkend voor de werkwijze van Van den Bouwhuijsen. Omdat we eerlijk en open communiceren, wordt er altijd naar gestreefd het gewenste eindresultaat binnen het besproken tijdbestek te realiseren. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.”