Zuidwal 11

Appartement Zuidwal te ‘s-Hertogenbosch

Zuidwal 11 – In het centrum van ’s-Hertogenbosch zijn er talloze toplocaties om te wonen. Denk aan de Uilenburg, ’t Zand of de Parade met aangrenzende straten. Deze particuliere opdrachtgever kwam, op aanraden van een bestaande relatie, bij bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen, voor de verbouw van zijn net gekochte zeer royaal appartement. En op prachtige Bossche locatie: de Zuidwal.

Niet alleen de oppervlakte van 226 m2 en de maar liefst 3 eigen parkeerplaatsen en de 2 bergingen in het souterrain, maken dit vier kamer appartement bijzonder. Het is ook de ligging over de volle breedte aan de zuidzijde. Dit geeft namelijk een adembenemend uitzicht over het Bossche Broek.

De verbouw van dit bijzondere appartement ging met name over het opnieuw indelen van de ruimtes en inrichten naar eigen smaak. Zo is eerst het gehele appartement gestript. Vervolgens zijn er nieuwe wanden, een badkamer en een keuken geplaatst. Omdat de samenwerking met de nieuwe eigenaar erg prettig verliep, was er steeds weer ruimte om samen oplossingen te bedenken. Zo hebben we er samen een complete verbouwing van gemaakt waarop iedereen tevreden terugkijkt.