BLC

Clubgebouw s.v. BLC ‘s-Hertogenbosch

BLC Sportpark de Meerendonk – De Bossche voetbalvereniging sv is geworteld in ‘s-Hertogenbosch Zuid. Ontstaan uit een fusie tussen LVV ’58 en Beatrix ’63 in 1989, is BLC sinds die tijd gevestigd in Sportpark De Meerendonk. Met meer dan 650 leden is het een bruisende club.

De drive van de club is om de voetbalteams in de hoogste regionen van de competitie te laten spelen en voor het kampioenschap te strijden. Maar er is meer dan het spel zelf voor BLC. De voetbalclub vervult ook een belangrijke maatschappelijke rol. Door jongeren te stimuleren te sporten en gezond en fit te blijven. Door elftallen als team te laten functioneren. Door ouders actief bij de vereniging te betrekken. Door een stevige band met de buurt te onderhouden. Al deze activiteiten en bijdragen worden georganiseerd vanuit het clubgebouw. Vanwege de langdurige relatie met Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen gaf het bestuur de opdracht voor een grondige verbouwing.

Naast een aantal grove onderhoudswerkzaamheden worden er ook esthetische aanpassingen gedaan. Zo is de smeervloer volledig vernieuwd. Vervolgens zijn de toiletgroepen, de keuken en de bar volledig vernieuwd. Spelers en ouders van zowel BLC zelf als de gastclubs zijn weer voorzien van de juiste sfeer en comfort in deze “kantine”.