Koningsweg Fith

Koningsweg, Fith

Een nieuwe manier van werken heeft bij arbeidsbemiddelings- en begeleidingsbureau Fith gezorgd tot een ingrijpende verbouwing van het kantoor. De meer open manier van werken vraagt om prettige en uitnodigende werkplekken. Naast deze functionele aanpassingen is het monumentale pand aan de Koningsweg ook verder verduurzaamd tijdens deze verbouwing. Als vaste partner voert Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen deze verbouwing uit.

Het arbeidsbemiddelings- en begeleidingsbureau Fith is opgericht in april 2000 door Richard Roth. Onderscheidend in zijn aanpak is de inzet van een landelijk dekkend netwerk van senior managers en ondernemers om mensen aan (ander) werk te helpen. Bij Fith krijgt iemand oprechte aandacht, professionaliteit en resultaat. De specialisatie van het bureau is de begeleiding en bemiddeling van getalenteerde mensen, die om allerlei redenen op dit moment op eigen kracht moeilijk werk vinden. Met de groei van de organisatie in ruim 20 jaar is de behoefte ontstaan naar meer open werkruimtes. Hierbij is ook de verlichting per werkplek verbeterd en verduurzaamd. Vanwege de monumentale plafonds heeft respect voor de historische waarde centraal gestaan. Dat is in goede handen bij het bouwteam van Van den Bouwhuijsen.

Aanvullende verduurzamingsmaatregelen zijn getroffen met het aanbrengen van zonnepanelen en vernieuwen van de cv-installatie. Prettig hierbij is de samenwerking tussen opdrachtgever Fith en Van den Bouwhuijsen als bouwpartner. Er is in goed overleg gekeken naar de verschillende isolatiemogelijkheden en de daarmee samenhangende kosten. Hieruit zijn vervolgens door de opdrachtgever goed onderbouwde keuzes gekomen.

Met deze verbouwing werken de adviseurs en medewerkers van Fith in een prettig en duurzamer kantoor. Zo kunnen zij weer met volle aandacht en professioneel klanten begeleiden naar (ander) werk.