MSI Eindhoven

MSI Computer Europe

Micro Star International (MSI) is van origine een Taiwanees bedrijf en al sinds de jaren ’80 marktleider in de “heavy stuff” voor de gaming en content creatie sector. In Nederland is MSI Computer Europe gevestigd in bedrijventerrein Ekkersrijt te Eindhoven. Op deze locatie zijn zo’n 50 personen werkzaam en houden zich vooral bezig met de reparatie en de logistiek van de high-end hardware voor gaming en contentcreatie. Vanuit hier vinden de leveringen plaats voor Europa.

De aanbesteding voor de verbouw van de 2 bestaande bedrijfshallen is, in opdracht van MSI, uitgeschreven en begeleid door architectenbureau Quadrant 4 uit Oisterwijk. Op basis van de prijs, de compleetheid van de offerte en het aanvullende advies tijdens de bezuinigingsronde is de keuze gevallen op Van den Bouwhuijsen.

Na de verbouwing zijn de 3 bedrijfshallen van MSI voorzien van de juiste sprinkler installatie (uitgevoerd door Unica) en hebben 2 van de 3 hallen een verzwaarde staalconstructie. De totale verbouwtijd bedraagt zo’n 8 maanden.