Dierenkliniek Tiel

Meer ruimte voor vriendelijkheid, verbondenheid en verbetering

Direct bij de kennismaking met Aragon Kramer, eigenaar van Dierenkliniek Tiel-Drumpt, is duidelijk dat hij beter worden in de breedste zin van het woord, omarmt. Vooral streeft de dierenkliniek met het hele team van zo’n 13 medewerkers, naar het beste behandelplan voor huisdieren. Daarbij zijn niet alleen de hond, de kat en het konijn aan het goede adres bij de dierenkliniek. Ook de cavia, chinchilla, fret, hamster en andere muisachtigen zijn, samen met hun baasjes, graag geziene gasten in Tiel.

Deze toewijding vertaalt zich ook in een breed pakket aan behandelingen. Een ontwikkeling die de dierenkliniek sinds 2001 steeds verder heeft ingezet. Met de uitbreiding van het team ontstonden er nieuwe wensen en werd er in 2002 een stevige verbouwing uitgevoerd van de praktijk. Martijn van Doesburg was hier destijds voorman/ uitvoerder maar toen nog voor een ander bedrijf. Het contact met Martijn was altijd prettig en open. Door deze positieve ervaring en het opnieuw tegen het lijf lopen van Martijn, nu werkzaam bij Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen, hoefde er niet lang nagedacht te worden om te vragen of Martijn het dak van de praktijk wilde aanpakken. Dit werd afgerond eind 2021 begin 2022. Martijn bleek nog dezelfde prettige persoonlijkheid en dus hebben we hem gevraagd of hij betrokken wilde zijn bij de nieuwe verbouwing in 2022. Het zou de grootste verbouwing van de dierenkliniek worden tot nu toe. Tijdens het proces werd het zelfs iets uitgebreider dan oorspronkelijk gedacht. Het optimaliseren van het ruimtegebruik en het nemen van energiemaatregelen waren het hoofddoel. Hierbij is als uitgangspunt genomen dat de verbouwing goed moest gebeuren en dat de praktijk redelijk normaal kon doorgaan.

Zowel de bovenverdieping als ook de benedenverdieping zijn volledig verbouwd. Er is vloerverwarming en vloerisolatie aangebracht in het deel van de praktijk dat zich daarvoor leende. De wanden zijn beter geïsoleerd en er zijn extra ramen gemaakt. De plaatsing van een serie combi airco’s verbeteren de werk- en verblijfomstandigheden voor zowel de medewerkers als de dieren. Ter verduurzaming van het pand zijn wtw installatie en zonnepanelen geplaatst. De werkruimtes op de begane grond zijn anders ingericht. Hiermee kan Dierenkliniek Tiel-Drumpt meer en beter mensen bedienen en met nog meer plezier werken. Het aantal ruimtes is uitgebreid waardoor de praktijk weer klaar is voor de toekomst met alle nieuwe ontwikkelingen die eraan komen. Het makkelijker, gestroomlijnder en prettiger kunnen werken geeft het hele team nog meer plezier.

Wat maakt de samenwerking met Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen prettig? Daarover is Aragon heel helder. “Martijn denkt goed mee, heeft een prettige uitstraling en een rustige houding. Heel belangrijk is dat ik volledig vertrouwen in Martijn heb. De communicatie is duidelijk en prettig en dat werkt goed samen. Martijn houdt zich goed aan de afspraken en denkt goed mee bij problemen. Ik hoop dat Martijn na deze verbouwing niet te druk is en dat ik nogmaals beroep op hem mag doen voor andere, hopelijk wel iets minder grote, verbouwingen.

Vanwege onder andere een aantal constructieve uitdagingen verliep de verbouwing niet altijd vlot. Met het juiste advies en adequaat handelen van Martijn en zijn team, kijk ik met volle tevredenheid terug op deze ingrijpende verbouwing. Alhoewel ik wel blij zal zijn wanneer hij klaar is. Een leerzaam hoofdstuk aan de geschiedenis van de praktijk is toegevoegd!”, aldus Aragon.

Nieuwsgierig naar de details? Check de blogs die Aragon schreef over de verbouwing.