“Al tijdens de voorgesprekken bleek snel dat ik met mensen te maken had die hun vak als geen ander verstaan”

Ton Kranenburg – Eigenaar Boutique Hotel De Blauwe Pauw ‘s-Hertogenbosch

‘Ik ben al zo’n 25 jaar woonachtig in Den Bosch zodoende ken je wat aannemers uit deze regio. Voor de verbouwing van De Blauwe Pauw heb ik er een aantal benaderd. Deze koloniale stadsvilla uit 1899, die tot voor kort een woonbestemming met huisartspraktijk had, hebben we getransformeerd in een stijlvol boetiekhotel met 7 kamers. Een gemeentelijk monument met veel stijl-elementen zoals historische plafonds en kozijnen. Een verbouwing die dus nogal wat voeten in de aarde heeft.

Je hoort goede verhalen over Van den Bouwhuijsen en met name over hun professionele aanpak en prettige samenwerking. Al tijdens de voorgesprekken bleek snel dat ik met mensen te maken had die hun vak als geen ander verstaan.

De eerste en tweede verdieping zijn volledig gestript en opnieuw ingericht. Niet alleen is al het leidingwerk vervangen, maar ook de elektro, bekabeling, isolaties en daarnaast zijn er tevens 7 nieuwe badkamers geplaatst. We hebben het structureel verduurzamen als belangrijke leidraad genomen en er zijn energiezuinige oplossingen geïmplementeerd.

Al met al dus een behoorlijke verbouwing. Maar dankzij de perfecte werkwijze van Van den Bouwhuijsen is deze ingreep tot in de puntjes uitgevoerd. In 5 maanden tijd veranderde een verouderd pand in een totaal gerenoveerd boetiekhotel met alle comfort en slimme oplossingen van nu.

De verbouwing overtrof mijn verwachtingen. Niet alleen werd er schoon en netjes gewerkt, ook de sfeer was altijd goed. Wanneer er mogelijke problemen zich zouden kunnen voordoen, was er op voorhand al een oplossing voor gevonden. Ook de open en eerlijke manier van communiceren is erg goed bevallen. Wanneer ik in de toekomst weer een bouwbedrijf zou moeten inschakelen voor een eventuele verbouwing, kies ik zonder twijfel weer voor de diensten van Van den Bouwhuijsen.’