“We doen meer dan dat er van ons wordt verwacht, dat zit in onze aard.”

Werner Beset – Projectleider Van den Bouwhuijsen

‘De Hertogzaal maakt deel uit van Evenementencomplex de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Deze hal van ruim 1.100 m2, moest nodig opgeknapt worden.  Bij het renoveren zijn er brandwerende muren doorgebroken en we hebben nieuwe puien geplaatst. Daarnaast zijn ook de twee nieuwe hartstenen trappen van onze hand, die we samen met een vakman hebben ontworpen en geplaatst. Het is een oud complex en daarom moet er zorgvuldig te werk worden gegaan.

Libéma, eigenaar van de Brabanthallen, heeft voor Van den Bouwhuijsen gekozen omdat we snel en flexibel werken. We staan erom bekend dat we binnen een kort tijdsbestek het gewenste werk afleveren en doen daar altijd nog een schep bovenop. We doen meer dan dat er van ons verwacht wordt, dat zit in onze aard. Je hoort bij ons niet: “nee, dat zit er bij ons niet in”, dat is onze kracht.

We communiceren helder en open over wat onze diensten zijn en maken er dan ook eerlijke afspraken over. Ook wat de prijs betreft. We spreken vooraf een bedrag af voor de klus en daarmee gaan we ook aan de slag. Niet dat er tijdens het traject steeds een schepje bovenop wordt gedaan en onze klant bedonderd wordt. Wij zijn een betrouwbare partner en zitten barstensvol kennis.’