Uitbreiding en renovatie Pompen en Verlouw 's-Hertogenbosch

“Het eindresultaat is echt het binnenlopen waard!”

Leo de Koster – senior projectleider Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Project: renovatie Pompen en Verlouw

“Dit project hebben we in twee delen aanbesteed. Mister Design wilde als eerste in zijn pand. Cor Unum had wat meer tijd nodig vanwege ingrijpende verbouwingen. Beide gebouwen zijn in ieder geval naar label B gebracht, mede dankzij de nieuwe vloerinstallatie, voorzetramen en de wtw-installaties. Ook worden er nog zonnepanelen geplaatst. Mister Design zit in een monumentaal gebouw. De vloer en het dak waren er al klein. Elektrotechnisch en op bouwkundig gebied zijn er geen grote aanpassingen gemaakt. Een pand heeft nu de juiste stijl!”

“Voor Cor Unum werd meer tijd gerekend. Zo is er een nieuwe vloer en het dak is geïsoleerd en voorzien van dakbedekking. Het gehele gebouw is tevens geïsoleerd en de lichtstraat is voorzien van dubbel glas. Verder is gewerkt aan de kleedkamers en de sanitaire ruimtes. De voorzijde van het pand is de winkel en aan de achterzijde zit de werkplaats. De kant aan de Vughterstraat is voorzien van een nieuwe gevel met dubbel glas. De huurder Cor Unum is kunstenares en heeft een hart voor de zaak.”

“We zijn tevreden over de samenwerking met Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen. We begrijpen elkaar goed. Zo hebben we samen naar oplossingen gezocht om binnen het budget te blijven en steunen we elkaar in coördineren van de verschillende betrokken partijen (w-, e-installatie en bouwpartijen).”

“Het nieuwe gebouw van Cor Unum heeft een prijs gewonnen! Daar zijn we ontzettend blij mee en is echt de kroon op ons werk. Het eindresultaat is echt het binnenlopen waard.”